| 
  • If you are citizen of an European Union member nation, you may not use this service unless you are at least 16 years old.

  • You already know Dokkio is an AI-powered assistant to organize & manage your digital files & messages. Very soon, Dokkio will support Outlook as well as One Drive. Check it out today!

View
 

Πως γίνομαι μέλος του bookcrossing

Page history last edited by Maria 14 years, 9 months ago

Για να γίνετε μέλη στο bookcrossing: πηγαίνετε στην αρχική σελίδα (www.bookcrossing.com) και επιλέγετε Join:

 

Photobucket

 

Στη σελίδα που θα μεταφερθείτε, θα πρέπει να γράψετε το screen name που επιθυμείτε (το όνομα μέλους δηλαδή), το email σας και το password που θέλετε (δύο φορές, για επιβεβαίωση). Αφού τα συμπληρώσετε, πατάτε το κουμπί Next.

 

Photobucket

 

Από τη στιγμή που θα πατήσετε το κουμπί Next (και εφόσον δεν έχετε κάνει κάποιο λάθος ή δεν τυχαίνει το όνομα μέλους που επιλέξατε να είναι ήδη κατειλημμένο λ.χ.), είστε πλέον μέλος στο www.bookcrossing.com!

 

Στην επόμενη σελίδα που θα μεταφερθείτε, σας ζητούνται κάποια προσωπικά στοιχεία. Εάν θέλετε τα συμπληρώνετε αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείτε να τα συμπληρώσετε και αργότερα (δεν είναι ακριβώς «υποχρεωτικά»...). Εξάλλου, είστε ήδη μέλος.

 

Photobucket

 

Είτε πατήσετε το κουμπί Next είτε όχι, ο λογαριασμός σας έχει κιόλας δημιουργηθεί και μπορείτε να μεταφερθείτε ξανά στην αρχική σελίδα www.bookcrossing.com κάνοντας κλικ στη λέξη home που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

 

Photobucket

 

Καθώς είστε πλέον μέλος (και αφού μετά την εγγραφή σας συνδέεστε αυτόματα στο www.bookcrossing.com), θα εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία το όνομα μέλους με το οποίο κάνατε την εγγραφή.

 

Photobucket

 

Σημειώσεις:

 

Όταν θέλετε να αποσυνδεθείτε από το www.bookcrossing.com, κάνετε κλικ στο log out που εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης:
 
Photobucket
 
Όταν έχετε αποσυνδεθεί από το www.bookcrossing.com και θέλετε να ξανασυνδεθείτε, κάνετε κλικ στο login στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης:
 
Photobucket
 

Τότε μεταφέρεστε στη σελίδα που πρέπει να συμπληρώσετε το email και το password με τα οποία έχετε εγγραφεί στο www.bookcrossing.com. Αφού τα συμπληρώσετε πατάτε το κουμπί log in και συνδέεστε.

 

Photobucket

Comments (0)

You don't have permission to comment on this page.