| 
  • If you are citizen of an European Union member nation, you may not use this service unless you are at least 16 years old.

  • You already know Dokkio is an AI-powered assistant to organize & manage your digital files & messages. Very soon, Dokkio will support Outlook as well as One Drive. Check it out today!

View
 

Βρήκα ένα βιβλίο με BCID Τι να κάνω

Page history last edited by Maria 14 years, 8 months ago

Βρήκατε ένα βιβλίο που έχει BCID, είναι δηλαδή καταχωρισμένο στο www.bookcrossing.com, και αναρωτιέστε τι να κάνετε; Ευκαιρία να κάνετε catch, να δηλώσετε δηλαδή ότι βρίσκεται στα χέρια σας!

 

Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει είτε είστε μέλος του www.bookcrossing.com είτε όχι.

Αν είστε μέλος, μην ξεχάσετε πρώτα να συνδεθείτε με το λογαριασμό που έχετε στο www.bookcrossing.com, ώστε να αναγνωριστείτε ως χρήστης και το βιβλίο που θα καταχωρίσετε να τοποθετηθεί στο bookshelf σας.

 

Πληκτρολογήστε το BCID του βιβλίου στο αντίστοιχο πεδίο και πατήστε το κουμπί Go!

 

Photobucket

 

Τότε θα μεταφερθείτε στη σελίδα που θα εμφανίζει τα στοιχεία του βιβλίου και στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε πού βρήκατε το βιβλίο, τι σχόλια έχετε να κάνετε, ποια η βαθμολογία του (αν το διαβάσατε ήδη), και τι προτίθεστε να κάνετε το βιβλίο.

 

Photobucket

 

Photobucket

 

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία, πατήστε το κουμπί Submit Journal Entry και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί!

 

Προσέξτε ότι αν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης του www.bookcrossing.com, θα πρέπει να συμπληρώσετε ακόμα ένα πεδίο προτού πατήσετε το κουμπί Submit Journal Entry.

 

Photobucket

 

Αν είστε εγγεγραμένος χρήστης, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας το βιβλίο θα εμφανιστεί στο bookshelf σας.

Comments (0)

You don't have permission to comment on this page.